Rotterdam Tourist Information

Laat je informeren en inspireren in het Schielandshuis

“Iedereen is hier welkom, of je nu samen, alleen of met een groep onze stad bezoekt.”

Het Schielandshuis is hét vertrekpunt voor een bezoek aan de stad. Het is één van de weinig bewaarde historische panden in Rotterdam en alleen daardoor al een bezoek waard. In het ‘Huis van de stad’ ontdek je Rotterdam in al haar facetten: kunst & cultuur, architectuur, festivals & evenementen, attracties, de mooiste plekken en woongebieden, winkelen, hotels en restaurants. Het vernieuwde Rotterdam Tourist Information in de moderne tuingalerij biedt bezoekers en bewoners informatie en inspiratie over Rotterdam.

Ontdek Rotterdam

Bij Rotterdam Tourist Information kun je ook terecht voor leuke tips en actuele toeristische informatie die van jouw verblijf in Rotterdam een heuse belevenis maken. Het is dé startplek voor een bezoek aan Rotterdam. Onze medewerkers staan klaar met informatie en inspiratie om jouw bezoek aan Rotterdam nog leuker te maken. Zij wijzen je de weg in de stad en helpen je aan tickets voor tours en evenementen of voorzien je van persoonlijk advies over jouw verblijf in Rotterdam. Ook voor een mooi, typisch Rotterdams cadeau of souvenir ben je hier aan het goede adres.

Meer informatie>

Laat je verrassen in de “Rotterdam Discovery”

De “Rotterdam Discovery” neemt je mee op een ontdekkingstocht door de stad. Leer de vele gezichten van Rotterdam kennen door een korte en inspirerende reis door het verleden, heden en de toekomst. Discover Rotterdam!

De “Rotterdam Discovery” is vrij en gratis toegankelijk en is te vinden in het souterrain van Rotterdam Tourist Information. Ook groepen zijn van harte welkom in de Discovery.

Kijk voor meer informatie op de website van Rotterdam Tourist Information.
Voor reserveringen en maatwerkaanvragen kun je telefonisch contact opnemen met +31 10 – 790 01 85 of een e-mail sturen naar info@rotterdamtouristinformation.nl.

Rotterdam Discovery in combinatie met een netwerkbijeenkomst

Wil je een bezoek aan de “Rotterdam Discovery” combineren met een netwerkbijeenkomst? Bekijk dan de mogelijkheden.

Meer informatie