Maatregelen coronavirus: Ook in Rotterdam zijn extra maatregelen getroffen om verspreiding van COVID-19 tegen te gaan. In het Schielandshuis  zijn veiligheidsmaatregelen getroffen. Meer info over de maatregelen in Rotterdam…

Zalen

Zaal huren in het ‘Huis van de stad’

Het Schielandshuis is dé plek in Rotterdam waar mensen worden geïnspireerd en geïnformeerd in het ‘Huis van de Stad’ komen partners uit de stad bijeen om zaken te doen, te werken of om elkaar te ontmoeten. Dit kan in de brasserie, stadstuin, vrijekantoorruimtes en flexwerkplekken.

50% korting

De vergaderzalen in het Schielandhuis zijn weer beschikbaar voor verhuur. Rekening houdend met de coronamaatregelen is de maximum capaciteit aangepast. Voor de periode tot 1 september bieden wij een korting van 50%.


Kralingen zaal & Stijlkamer

Beide ruimtes zijn te huur voor ontvangsten van groepen, vergaderingen, recepties, netwerkbijeenkomsten en of huwelijksvoltrekkingen.
Restaurant het Schielandshuis verzorgt de catering voor de diverse bijeenkomsten.

Factsheet, inclusief prijzen

Klik hier


Horeca met Tuin

Restaurant het Schielandshuis is gevestigd in het souterrain, grenzend aan de tuin met terras en direct verbonden met de tuingalerij van Rotterdam Tourist Information. In overleg is het mogelijk om in de brasserie en de tuin kleinschalige evenementen zoals een borrel of andere bijeenkomst te organiseren.

 

Contactformulier