Brasserie

“Van oudsher is het Schielandshuis een plek om te eten en te rusten. Nu de deuren van dit bijzondere huis weer geopend zijn, is met de komst van onze brasserie de cirkel weer rond.  Wij combineren een eerlijke keuken met de Rotterdamse gastvrijheid. Hier is iedereen welkom!”

Brasserie “Schielandshuis” is dé nieuwe ontmoetingsplek in het centrum van Rotterdam. Hier kun je als vanouds weer eten en onthaasten. In het ‘Huis van stad’ staat de stoere keuken van Rotterdam centraal: Eerlijk, no-nonsense en met lokale producten. In de inrichting van de brasserie en de stadstuin is de rijke historie vermengd met de sfeer en materialen van een hypermoderne stad. Hier kun je terecht voor een lekker ‘bakkie’ koffie van Rotterdamse koffiebranders (met of zonder taart), een lunch of een goed gesprek en een glas wijn. Ook voor het organiseren van een feestelijke bijeenkomst, een ‘after work’ borrel of bruiloft, is dit de perfecte plek.


Secret garden

In de stadstuin, de secret garden van het Schielandshuis, kom je tot rust na een lange dag werken of een middagje winkelen. Het is een unieke plek om mensen te ontmoeten of om simpelweg te genieten van de rust en wat lekkers uit de brasserie.  In de zomermaanden vinden diverse activiteiten plaats in de tuin. Houd deze website in de gaten voor de programmering.


Vier de liefde in het Schielandshuis

Het Schielandshuis biedt trouwlustige Rotterdammers de mogelijkheid om de liefde te vieren in hét historische monument van de stad. Neem vrijblijvend contact op met “Brasserie Schielandshuis” om de trouwmogelijkheden in het ‘Huis van de stad’ en de stadstuin te bespreken.

Hieronder vind je alvast een overzicht van de prijzen:

  • De stijlkamer en de grote Kralingen zaal zijn te huur voor huwelijksrecepties.
    Een huwelijksvoltrekking in het Schielandshuis bedraagt € 400,- inclusief btw. Gebruik van de zaal is maximaal twee uur en in het weekend wordt er een extra toeslag berekend op de standaard prijs.

 


Contact

Brasserie Schielandshuis
Coolsingel 114
3011 AG Rotterdam
T: 010-290 8445
E: info@brasserieschielandshuis.nl
Openingstijden: dagelijks van 9:30 tot 18:00 uur


OPEN!

"Brasserie Schielandshuis" is geopend!

Meer informatie