Maatregelen coronavirus: Ook in Rotterdam zijn extra maatregelen getroffen om verspreiding van COVID-19 tegen te gaan. In het Schielandshuis  zijn veiligheidsmaatregelen getroffen. Meer info over de maatregelen in Rotterdam…

Het verhaal van het Schielandshuis

Het Schielandshuis verdient het om als één van de oudste historische gebouwen van Rotterdam een eigen verhaal te hebben. In 1665 een mooi baken tussen water en land, nu ingepakt tussen moderne hoogbouw!

Meer informatie

Kantoor

Het ‘Huis van de stad’ herbergt als vanouds verschillende huurders. De ‘bewoners’ delen een groot hart voor de stad en iedereen zet zich, met hun kennis, expertise en bijbehorend netwerk, op eigen wijze in om Rotterdam vooruit te helpen.

Meer informatie

Open Monumentendag

In het weekend van 12 en 13 september 2020 vindt Open Monumentendag Rotterdam plaats. Op zaterdag kun je het Schielandshuis bezoeken. Laat je rondleiden door de stijlkamers van één van de markantste gebouwen van de stad.

Meer informatie

Rotterdam Discovery

In de “Rotterdam Discovery” maak je een korte en inspirerende reis door de geschiedenis van de stad. Een eerste kennismaking om het daarna allemaal zelf te beleven: Discover Rotterdam!

Meer informatie

Ontvangsten

De grote Kralingen zaal en de unieke stijlkamers zijn tegen een vriendelijke huurtarief te reserveren voor de ontvangst van groepen of netwerkbijeenkomsten waar de stad Rotterdam centraal staat.

Meer informatie

Rotterdam Tourist Information

Je bezoek aan Rotterdam begint bij Rotterdam Tourist Information, waar je met enthousiasme, trots en zichtbaar plezier op weg wordt geholpen.

Meer informatie

Het huis van de stad